AlgemeenOp stap

SamenLoop voor Hoop Oldambt: ‘We kunnen gaan aftellen’

- advertentie -

Blauwestad – Op zaterdag 2 juni is het eindelijk zover! Na meer dan een jaar aan voorbereidingen geven we om 15.00 uur het startsein voor de SamenLoop voor Hoop Oldambt. Een paar highlights:

- advertentie -

De Openingsceremonie
In de openingsceremonie staat het thema ‘beleven’ centraal. Beleven betekent ‘samen een bijzondere gebeurtenis organiseren en meemaken’. We tellen samen af naar de start1 Aanvang zaterdag 2 juni om 14.30 uur.

De Kaarsenceremonie

Het meest aangrijpende onderdeel van de SamenLoop voor Hoop is de Kaarsenceremonie. Deze ceremonie staat in teken van Meeleven; iedereen die kanker heeft of heeft gehad steun geven en laten merken dat je er voor hen wilt zijn. Op zaterdag 2 juni om 22.30 uur start de Kaarsenceremonie.

Lees ook: Programma SamenLoop voor Hoop Oldambt is bekend

Glow in the night walk
In de nacht van 2 op 3 juni van 01:00 tot 04:00 uur is het tijd om te shinen! We vragen alle deelnemers en ook de bezoekers om zo verkleed en verlicht mogelijk op en naast de baan te lopen. Om zo samen een heus ‘glow in the night walk’ te krijgen!

De Slotceremonie
De 24-uurs wandelestafette, de SamenLoop voor Hoop Oldambt wordt afgesloten met de Slotceremonie. De slotceremonie staat in teken van Doorleven: door middel van deze actie zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek waardoor kans op langer leven en kanker steeds meer het karakter krijgt van een chronische ziekte. Op zondag 3 juni 15.00 uur wordt het signaal gegeven dat de SamenLoop voor Hoop Oldambt afgelopen is.

De laatste ronde wordt een spectaculaire ronde. De eregasten en alle teamleden lopen de laatste ronde samen! Een ronde met ook een lach en een traan… Natuurlijk maken we even na 15.00 uur het eindbedrag bekend van onze SamenLoop en overhandigen wij symbolisch het bedrag aan het KWF.

Zoveel te doen
Maar er is nog meer… De SamenLoop voor Hoop heeft een 24-uurs programma met twee podia! Met artiesten, bands en dichters die belangeloos optreden en voordragen, een kinderdorp met vertier voor de allerkleinsten. Een KinderLoop en een programma voor de Eregasten. Oude trekkers en legervoertuigen, scouting en diverse foodtrucks! En dat 24 uur lang van zaterdag 2 juni tot 3 juni 15.00 uur! Zie ons programma in deze krant voor een compleet overzicht! U komt toch ook!

Meer weten over de Samenloop voor Hoop Oldambt? Check onze website www.samenloopvoorhoop.nl/oldambt of volg ons op Facebook SLVHOldambt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button