AlgemeenOp stapVideo

Fotoserie: Druk bezocht Pinksterevent in Winschoten

- advertentie -

Winschoten –  Afgelopen maandag, Tweede Pinksterdag, vond het jaarlijks druk bezochte Pinksterevenement weer plaats aan de Havenkade, Renselkade en Industrieterrein te Winschoten.

- advertentie -

Ook stonden er dit jaar wederom vele activiteiten op het programma voor het hele gezin, te denken aan: Braderie met rommelmarkt, live muziek, springkussens, De Pirates, schminken, Nederlandse kampioenschappen Wheelflip mogelijk gemaakt door Stichting Sterke mannen Oldambt (oso), roofvogels en uilen, demonstraties radiografisch bestuurbare trucks en meer.

Onderdeel van het Winschoter Pinkster Event was Rolling Winschoten, waar je als autoliefhebber zeker heen moest. Hier waren vele bijzondere auto’s te zien zoals gepimpte / tuning auto’s van deelnemers uit Nederland, Duitsland en België.

Foto’s: Marcel Lameijer /OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button