Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenKort nieuws

Inwoners uit Nieuwolda en Bad Nieuweschans verrast met 10.000 euro van BankGiro Loterij

- advertentie -

Nieuwolda / Bad Nieuweschans – Een droom is werkelijkheid geworden voor een inwoner uit Nieuwolda. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

- advertentie -

De winnaar, die liever anoniem blijft, vertelt: “Hier ben ik ontzettend blij mee. Ik speel nu twee jaar met de BankGiro Loterij mee en heb altijd gedacht: als ik geluk heb zou dat mooi zijn, maar zo niet dan steun ik in ieder geval veel musea. En nu betaalt het zich toch uit. Wat een geluk!”

Ook in Bad Nieuweschans werd een inwoonster verrast. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij eveneens een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Foto: Roy Beusker/ BankGiro Loterij

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button