Algemeen

Eerste artiest Zomerfestival Winschoten bekend!

- advertentie -

Winschoten – Op vrijdag 13 juli barst het Zomerfestival Winschoten los. Drie dagen feest met veel sfeervolle (live) muziek, artiesten, een groots uitgezette braderie, kermis, entertainment en meer.

- advertentie -

Eerder maakte de organisatie al bekend dat het festival in 2018 opnieuw een stukje groter wordt. En dat blijkt, want zojuist heeft de organisatie de eerste artiest officieel bekendgemaakt op haar Facebookpagina. Niemand minder dan Snollebollekes komt op de vrijdag naar het hoofdpodium voor een spectaculaire show.

Snollebollekes is een van Nederland’s meest geboekte artiesten tijdens carnaval. Maar ook buiten carnaval om geeft Snollebollekes ontzettend veel shows weg: van grote festivals als Dutch Valley en het Mega Piraten Festijn, tot bekendste Hollandse cafe’s aan de Spaanse costa’s. Wie van feest houdt is bij Snollebollekes absoluut op het juiste adres.

Binnenkort maakt de organisatie de volgende artiest van de line-up bekend. Wil je er als eerste van af weten? Like de pagina Zomerfestival Winschoten dan op Facebook.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button