AlgemeenIncidenten

Politie zoekt getuigen na diefstal rubberboot

- advertentie -

Beerta‘Wij zijn op zoek naar mensen die ons iets kunnen vertellen over de diefstal van een rubberboot afgelopen nacht in Beerta. De zes meter lange grijze boot werd met handtrailer en al weggenomen uit een tuin achter een woning aan de Hoofdstraat in Beerta.’ Dat meldt de politie op Facebook.

- advertentie -

De trailer werd vanmorgen in het water van het Beertsterdiepje gevonden, niet ver bij het huis van de gedupeerde vandaan. De dader(s) moet(en) er dus met de boot, waar geen motor achter hing, via het water vandoor zijn gegaan. ‘Mocht je de boot van het merk Quicksilver ergens hebben gezien of te koop hebben zien staan dan krijgen we heel graag een telefoontje. Je kunt contact met ons opnemen via 0900-8844.’ Aldus de politie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button