AlgemeenIncidentenKort nieuws

Moeder en kind gered uit woning in Bunde

- advertentie -

Bunde – Rond 14:30 uur is net over de grens in Bunde een forse brand uitgebroken, dit werd door een voorbijganger opgemerkt. Nadat hij de hulpdiensten had gewaarschuwd ging hij naar het huis en ontdekte hij dat er in de woonkamer een moeder en een kind lagen te slapen.

- advertentie -

Terwijl de brandweer van Bunde, Weener, Wymeer en Bundehee onderweg waren redde deze voorbijganger deze twee mensen uit de woning.

De brand had zich inmiddels uitgebreid vanuit de aanbouw met plat dak naar het dak van de woning. Hierin was teerpapier verwerkt. Dit veroorzaakte een enorme rookontwikkeling. Het lukte de brandweer verdere uitbreiding van het vuur in de woning te verhinderen.

De woning is momenteel door rook- en roetschade onbewoonbaar. De bovenverdieping en de aanbouw zijn ernstig beschadigd.

Foto: Wouter Freerks/ ingezonden

 

- advertentie -

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button