AlgemeenCultuurOp stap

Muzikale open dag Kunstencentrum De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Het einde van het cursusjaar muziek-, dans- en theaterlessen is in zicht. Uiteraard laten de docenten van Kunstencentrum De Klinker graag zien wat hun pupillen het afgelopen cursusjaar hebben geleerd. Zo was er afgelopen zaterdag een open Dag.

- advertentie -

Van 13:00 uur tot 16:00 uur was iedereen welkom in het Kunstencentrum die is gevestigd in Cultuurhuis De Klinker. Zij opende haren deuren voor nieuwe leerlingen muziek, dans en theater. Wie interesse heeft, mocht uiteraard komen kijken, meedoen of luisteren.

Het Kunstencentrum bevindt zich op de tweede verdieping van het Cultuurhuis, maar tijdens de open dag vond door het hele gebouw activiteiten plaats. Zo waren er in de foyer optredens van muziekensembles, balletdemonstraties en theaterworkshops waar je zonder inschrijving aan mee kon doen. De Rabozaal stond in het teken van het Slagwerk. Op de tweede verdieping stonden de deuren van de leslokalen open. De docenten boden er de gelegenheid om de instrumenten gitaar, bas, accordeon, dwarsfluit, piano, keyboards, zang, viool, koper, blokfluit, hobo, klarinet en saxofoon eens te proberen.

Daarnaast gaven ze informatie over hoe je een instrument kan leren spelen.

Foto’s: Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button