AlgemeenOp stapSport

Oud-profs voetballen op WVV-veld voor goed doel

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdagavond vond  een benefietwedstrijd plaats op het WVV veld in Winschoten. Tijdens deze wedstrijd speelde het Saller Soccer Team tegen FC De Rebellen bestaande uit een selectie van oud-voetballers die in de tijd dat zij als profvoetballer actief waren als rebellen bekend stonden. De club is opgericht door Marcel Meeuwis.

- advertentie -

FC De Rebellen bestond onder anderen uit  Andy van der Meyde, Glenn Helder en Romano Denneboom. De aftrap werd om 19:00 uur gedaan door Miss Oldambt Eliza Bolt.

Belangeloos
Het Saller Soccer Team komt belangeloos in actie voor een goed doel, ditmaal: Villa Pardoes. Dit is een zelfstandige stichting die kinderen tussen 4 en 12 jaar en met een ernstige, soms levensbedreigende ziekte de mogelijkheid biedt om een onvergetelijke, gratis weekvakantie te ervaren in een bijzondere, kindvriendelijke omgeving.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button