AlgemeenOp stap

Organisatie: ‘Ondanks warme weer, geen noemenswaardige incidenten’

- advertentie -

Heiligerlee –  De temperatuur was afgelopen weekend naar grote hoogte gestegen, dit zorgde voor een warm evenement: 450 Jaar Slag bij Heiligerlee.

- advertentie -

(Lees verder onder de foto) Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nlHet evenement vond plaats op een open veld aan de rand van Heiligerlee, in de stralende zon. De organisatie had wegens het warme weer meerdere voorzieningen getroffen, zo werd er een waterkraan geplaatst. Hier werd dan ook veel gebruik van gemaakt, ondanks deze maatregelingen raakte er zaterdag een bezoeker onwel.

(Lees verder onder de foto) Foto: Ingezonden

‘De re-enactors hebben zich goed gehouden, ondanks de hitte. Hier en daar was er een blaar, maar dat was het dan ook.’ zegt Bas Kampyon namens de organisatie. ‘Er zijn dan ook geen ernstig noemenswaardige incidenten gebeurd, ondanks een evenement met zoveel deelnemers en toeschouwers met het warme weer.’ 

Daarbij werden de re-enactors ook van water voorzien. ‘Kortom, een succesvol weekend!’ Eindigt Kampyon.

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button