Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenCultuurKort nieuwsOp stap

Kerkenpad en boekenmarkt in Oostwold

- advertentie -

Oostwold – Op zaterdag 2 juni vindt de vierde editie van Kerkenpad Oost-Groningen plaats. De Hervormde kerk van Oostwold is tussen 10.00 en 16.00 uur open voor bezichtiging. Er zijn rondleiders aanwezig en mensen mogen zelf spelen op het beroemde Freijtag-orgel uit 1811.

- advertentie -

Vanaf 10.00 uur is er bovendien een boekenmarkt aan de achterzijde van de Hervormde pastorie (Kerksingel 2 te Oostwold Old.). Er is voor elk wat wils, van streekromans tot detectives en van historische romans tot jeugdliteratuur. De opbrengst van de boekenmarkt is bestemd voor de restauratie van de Hervormde kerk.

Foto: Organisatie

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button