AlgemeenKort nieuwsOp stap

Lezing over hoogsensitieve kinderen – HSP

- advertentie -

Winschoten – Herken jij je kind in een groot inlevingsvermogen hebben, emotionaliteit, hang naar rechtvaardigheid, overprikkeld raken door licht of geluid, wijzer zijn dat wat bij de leeftijd past, anders zijn? Klaagt je kind vaak over hoofdpijn of buikpijn of slaapt soms slecht? Dan is er wellicht sprake van hoogsensitiviteit, hooggevoeligheid.

- advertentie -

Dinsdag 5 juni geeft auteur Esther Bohte-de Wilde een lezing over hoogsensitieve kinderen (HSP) bij Troost & Meer, Bosstraat 22 in Winschoten.  Esther schreef het prentenboek ‘Rana, het regenboogkind’. Rana krijgt in dit kleurrijke verhaal uitleg over wat zij voelt en ervaart als hoogsensitief (HSP) regenboogkind. Zij leert om met haar hoogsensitiviteit om te gaan, wat het met haar doet en hoe zij zich beter kan voelen.

Ouders, verzorgers, leraren en begeleiders die zelf niet hoogsensitief zijn, begrijpen vaak hoogsensitieve kinderen niet. Weten niet wat zij voelen en ervaren. Vaak weten zij ook niet hoe zij hoogsensitieve kinderen kunnen ondersteunen.

Esther, zelf HSP,  vertelt over de ervaringen van de kinderen waar zij beroepshalve en privé mee in aanraking is gekomen. U kunt vragen stellen of uw verhaal doen. Tevens geeft ze tips.

De avond start om 19.30 uur en kost € 7,50 inclusief koffie en thee. Aanmelden voor de lezing kan bij Alberta Kuil via info@troostenmeer.nu of via contact@uitgeverijvoelsprietje.nl.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button