Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Acht jaar cel geëist tegen Oldambtster wegens misbruik 13-jarig nichtje

- advertentie -

Oldambt – Tegen een 45-jarige man uit de gemeente Oldambt is 8 jaar cel en tbs geëist vanwege seksueel misbruik van zijn 13-jarige nichtje. Daarnaast werd bij de man kinderporno aangetroffen en wordt hij verdacht van uitbuiting. Het slachtoffer eist een schadevergoeding van 125.000 euro.

- advertentie -

Volgens de advocaat van het slachtoffer zou de verdachte zijn nichtje ongeveer 200 keer misbruikt hebben. Het meisje moest seks hebben met meerdere mannen, meestal op openbare plekken, waaronder het bos. Dit moest zij filmen en de beelden moesten door haar naar de verdachte worden gestuurd. De verdachte heeft deze aanklachten bekend. Wel ontkende dat hij het meisje gedwongen had tot de seksuele activiteiten.

Met wie het meisje seks moest hebben werd bepaald door de verdachte. In totaal zijn zeven mannen opgespoord die seks hebben gehad met het slachtoffer. Het OM heeft laten weten dat ook zij vervolgd zullen worden. In juni 2017 deed het slachtoffer aangifte van het misbruik, dat tussen januari 2015 en december 2016 plaatsvond.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button