AlgemeenCultuurOp stap

Jubileumconcert Gospelgroep Joyce: ‘Seizoenen van Geloof’

- advertentie -

Winschoten – In 1983 – 35 jaar geleden dus – werd Gospelgroep Joyce opgericht en dit willen we uiteraard graag uitbundig vieren! Daarom geven we op 23 juni een spetterend optreden in Cultuurhuis De Klinker in Winschoten, samen met Marcel & Lydia Zimmer, bekend om hun Nederlandstalige concerten. Middels verschillende muziekstijlen variërend van traditionele Hymns tot Rap, Praise rock en Rhythm & Blues Gospel, nemen we het publiek mee langs de seizoenen.

- advertentie -

Net zoals de verschillende seizoenen, is ook het geloof onderhevig aan ‘seizoenen’. Het thema is dan ook ‘Seizoenen van Geloof’. Samen met het publiek willen we op reis gaan door herfst, winter en lente om uiteindelijk uit te komen in de warme zomer. Een avondvullend programma door een bruisend koor met een uitgebreide gelegenheidsband, onder leiding van een enthousiaste dirigent.

Het concert begint om 19.30 uur en tickets (á € 15.- euro, incl. 1 consumptie) zijn te koop aan de kassa of online via www.Indeklinker.nl

Verdere informatie of is te vinden op onze website www.gospelgroep-joyce.nl en Facebook pagina.

Foto: Gospelgroep Joyce (Facebook)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button