AlgemeenOp stapSport

Over twee weken sluit de inschrijving voor het NK Beach Soccer Blauwestad

- advertentie -

Blauwestad – Nog dik twee weken hebben teams, welke zich nog niet hebben ingeschreven voor de leukste afsluiter van het voetbalseizoen, om zich op te geven. Niet mee doen zou een gemiste kans zijn! We gaan er ook dit jaar met z’n allen weer een fantastisch weekend van maken.

- advertentie -

Record
Het deelnemersveld bestaat op dit moment al uit 93 teams, verdeeld over de verschillende klassen. Dat is een verpulvering van het record van 2017! Daar zijn we natuurlijk al heel blij mee, maar hier kan nog heel veel bij! In 2018 liggen er namelijk maar liefst 5 officiële beach soccer velden voor jullie klaar. Ken je dus iemand die nog niet mee doet aan het kampioenschap? Spoor hem of haar dan aan om zich de komende dagen zo snel mogelijk in te schrijven!

JO17/MO15
Er zijn echter nog een tweetal klassen die bijzondere aandacht behoeven. In de klassen JO17 en MO15 hebben we respectievelijk nog ‘maar’ 4 en 3 aanmeldingen binnen. Het zou erg zonde zijn wanneer we voor deze teams maar een paar wedstrijden in kunnen plannen. Ook hiervoor geldt: spoor mensen die betrokken zijn bij een JO17 of MO17 aan om toch naar de Copacabana van het noorden te komen!

Footvolley
Op de zaterdag van het kampioenschap wordt een spectaculaire demo footvolley verzorgd door Footvolley Groningen. Voor de teams die op zaterdag spelen een leuke aanvulling op hun dag. Speel je nou niet op zaterdag? Neem dan toch even de tijd om de demo te komen aanschouwen. Spektakel gegarandeerd!

Harde deadline
We kunnen het niet vaak genoeg herhalen, op 18 juni 23.59 uur sluit de inschrijving definitief! Daarna komen er echt geen teams meer bij. Wil je dus graag mee doen, wacht niet te lang. Het zou zonde zijn wanneer je achter het net vist. Na het sluiten van de inschrijving gaan wij zo spoedig mogelijk over tot het verrichten van de loting voor het kampioenschap. Spannend!

Aanmelden kan via http://www.beachsoccerblauwestad.nl/aanmelden/. Graag tot 29 juni, 30 juni of 1 juli!

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button