AlgemeenCultuurOp stap

Local heroes Alloway en Toosst XL! headliners op muziekpodium Rozenfestival

- advertentie -

Winschoten – Het muziekpodium van het Rozenfestival op 7 en 8 juli in Winschoten is geprogrammeerd met zeer aansprekende bands en artiesten. Er is veel ruimte gemaakt voor lokaal talent, daarnaast is er op zondag gekozen voor een ‘The Voice of Holland’ programmering, met veel artiesten uit de provincie welke mee hebben gedaan aan het bekende televisie programma.

- advertentie -

Zaterdag
Op zaterdag 7 juli start de programmering om 10.30 uur met een optreden van De Jazz Broezers. Daarna volgt de officiële opening van het festival om 11.15 uur, gevolgd door een optreden van Winschoter singer/songwriter Lars Koehoorn om 12.15 uur.

De middag herbergt nog meer ‘local heroes’. Om 13.20 uur brengen de mannen van Sproakwotter hun aanstekelijke Groningse raps ten gehore. In 2017 verzorgden zij al een succesvol optreden tijdens het Rozenfestival in dat jaar. Dan wordt het twee keer 45 minuten genieten geblazen met wervelende shows van Toosst XL! De vierkoppige band wordt tijdens het Rozenfestival uitgebreid met een driekoppige blazerssectie. Zij zullen gezamenlijk een zeer gevarieerd repertoire spelen. Afsluiter op de zaterdag is de band Woodgrain, een zeer getalenteerde bluesrock band.

Zondag
Op zondag gaat het muzikale geweld vrolijk verder met vele oud deelnemers van The Voice of Holland. De ochtend vangt aan met een optreden van Kira Dekker, deelneemster in het laatste seizoen van het programma. Om 12.30 uur treedt Los Cascos op, een Latin-Pop band.

Alloway neemt het middagprogramma voor zijn rekening met twee shows van 45 minuten. Tegen het einde van de middag treden er nog twee andere The Voice of Holland deelnemers op namelijk, Pieter van der Zweep en Ronald Klungel. Net als Kira deden Pieter en Ronald mee aan het laatste seizoen van het programma. Na het festival hoef je je niet te vervelen. Bij het Rozenpaviljoen gaat de muziek gewoon verder met Ralph de Jongh. Een blueszanger, -componist en –gitarist.

Het Rozenfestival wordt gehouden op 7 en 8 juli in het Rosarium in Winschoten. Beide dagen van 10.00 tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.rozenfestivalwinschoten.nl.

- advertentie -

Foto: Pixabay

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button