Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Vrijwilligersbeurs voor netwerken en kennismaken

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 23 juni vindt in de sporthal in Winschoten een gezamenlijke vrijwilligersbeurs plaats van Landkreis Leer en gemeente Oldambt. Duitse en Nederlandse vrijwilligersorganisaties leren elkaar kennen en kunnen zich presenteren. Bezoekers kunnen zich laten informeren over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk. In het kader van het project ‘Vrijwillig over de grens’ stelt INTERREG subsidie beschikbaar.

- advertentie -

Voor organisaties en verenigingen

Iedere organisatie die werkt met vrijwilligers is welkom op de vrijwilligersbeurs. Tijdens de beurs is volop ruimte om te netwerken, ideeën uit te wisselen met andere organisaties en mogelijke vrijwilligers enthousiast te maken.

Waar en wanneer?
De beurs vindt plaats op zaterdag 23 juni van 11.00 tot 16.00 uur in en rondom de sporthal aan de Mr. D.U. Stikkerlaan in Winschoten. De deelname voor de standhouders en de toegang voor geïnteresseerden zijn gratis. U bent van harte uitgenodigd om erbij te zijn!

Aanmelden
De organisatie heeft verschillende verenigingen in de gemeente en Landkreis Leer benaderd om deel te nemen aan de beurs. Verenigingen of vrijwilligersorganisaties die niet benaderd zijn en wel mee willen doen, kunnen contact opnemen met Ina Marleen Vermue via 06 51 89 20 27 of i.vermue@sociaalwerkoldambt.nl of met Piet Bos van Sociaal Werk Oldambt via (0597) 42 18 33 of p.bos@sociaalwerkoldambt.nl. Aanmelden kan tot 18 juni aanstaande. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van vrijwilligerswerk? Dan zien wij u graag tijdens de vrijwilligersbeurs.

Wat is INTERREG?
INTERREG is een Europese subsidieregeling. Het doel van deze regeling is het verkleinen van (economische) verschillen tussen regio’s en lidstaten binnen Europa. Vanuit het programma INTERREG A krijgen Landkreis Leer en gemeente Oldambt subsidie om het project ‘Vrijwillig over de grens’ uit te voeren. Het doel van dit project is om grensoverschrijdende samenwerking te stimuleren.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button