AlgemeenSport

Mooie resultaten Nederlandse Kampioenschappen voor Zwemclub H2Oldambt

- advertentie -

Winschoten – In de maand mei hebben een aantal masters van Zwemclub H2Oldambt meegedaan aan de Open Nederlandse Master Kampioenschappen (ONMK) te Den Haag (zie foto). Gezwommen hebben Jenny Westervaarder, Rina Kuiper, Meindert Tuinstra en Rob en Diana Schulein. Helaas moest Rina afhaken vanwege een blessure, maar Jenny scoorde zeer goed en ontving een bronzen medaille op de 100 m. schoolslag.

- advertentie -

Zo ziet u maar, gaan zwemmen op wat ‘oudere’ leeftijd kan nog mooie resultaten opleveren. Ook Jenny had dat niet verwacht, maar al met al gaat ze nu als een speer door het water! Er zijn tijdens dit toernooi door onze masters maar liefst 5 persoonlijke records gezwommen. De uitslagen kunt u vinden op onze website.

Het in eigen tempo baantjes zwemmen – en toch lekker doorzwemmen- slaat dus aan bij 20+. Ook in de zomer als Zwembad de Watertoren, zoals iedere zomer, sluit,  kunnen onze leden gewoon lekker blijven zwemmen. Wilt u dit ook, dan kunt u de hele zomer bij ons terecht op maandag en woensdag van 19.15 – 20.00 uur en op zondagmorgen van 9.15 – 10.00 uu: Zwembad de Ringberg, badhuislaan 6 te Scheemda (per maandag 16 juli; eerste 3 x gratis). Op woensdag 18 juli houden we een zogenaamde DRIJF-IN, speciaal voor mensen die het graag willen uitproberen maar ‘drempelvrees’ hebben. Maandag 10 september om 19.15 uur starten we, ook met een DRIJF-In, weer in de Watertoren te Winschoten!

Meer info: www.H2Oldambt.nl of bezoek ons op facebook!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button