AlgemeenIncidenten

Politie: ‘Boenen of een bon’

- advertentie -

Winschoten – ‘Boenen of bon….Dat werd het voor een jonge automobilist die door een van onze mensen werd betrapt toen hij al driftend het rubber van zijn banden aan het ‘verbranden’ was.’ Dat zegt de politie op Facebook. Een motoragent zag rook van een parkeerterrein in Winschoten opstijgen en nam polshoogte.

- advertentie -

De veroorzaker van de rook bleek de automobilist die voor de lol z’n bolide al cirkelend de sporen gaf. De motoragent stelde de bestuurder voor de keuze; of een vette bon of de strepen weg (laten) boenen. De veroorzaker koos voor het laatste. ‘Hij heeft een paar dagen de tijd gekregen om de sporen te verwijderen. Zitten de strepen over een aantal dagen nog op de klinkers glijdt bij de jongeman een bekeuring in de bus. Wij noemen zoiets praktisch politieoptreden.’ Aldus de politie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button