Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenCultuurKort nieuwsOp stap

Vita Nova Locatietheater: Drie eenakters, drie genres en drie locaties

- advertentie -

Winschoten – Het Vita Nova Locatietheater vindt op zondag 1 juli in Winschoten plaats. Het is de zesde keer dat Toneelvereniging Vita Nova uit Winschoten deze eenaktermiddag organiseert. Drie verschillende, korte stukken krijgt u te zien op drie  locaties in Winschoten.

- advertentie -

Dit jaar is het thema ‘Vergeefs’. De stukken zijn: Echte zussen doen samsam (komedie), Uitzichtloos(absurd) en Zij die liefhebben (drama). Het publiek wordt in drie groepen verdeeld en bezoekt drie verschillende eenakters op drie locaties in Winschoten.Grand café Carambole is het begin- en het eindpunt van deze middag. Aanvang is 15.30 uur (deur opent om 15.00 uur).

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Café Carambole, muziekzaak Hekman en boekhandel Bruna/Nieborg in Winschoten. Entree €10,00.

Reserveren is mogelijk via vitanovatoneel@gmail.com

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button