AlgemeenIncidenten

Ontmanteling drugslab Blijham duurde de hele zaterdag

- advertentie -

Blijham – Een zwaarbewapend arrestatieteam is vrijdagavond een drugslab in een woning aan de Winschoterweg in Blijham binnengevallen. Het team viel rond zeven uur de woning binnen. De politie was goed voorbereid op de inval gezien de inzet van een zwaar gepantserde wagen.

- advertentie -

Lees ook: Arrestatieteam valt drugslab binnen in Blijham

Aanhoudingen
Volgens de Landelijke Eenheid van de politie hebben de agenten twee personen aangehouden. Zij worden de komende week voorgeleid.

Ontmanteling
In de woning werd een in werking zijnde drugslab aangetroffen. De politie wordt bij de ontmanteling van het drugslab geassisteerd door de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO). Daarbij moest de brandweer een handje helpen. Het ontmantelen heeft de hele zaterdag geduurd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button