AlgemeenIncidenten

Traumahelikopter ingezet voor medisch noodgeval

- advertentie -

Scheemda – De traumahelikopter uit Eelde is vanavond uitgevlogen om assistentie te verlenen bij een medisch incident aan de Ockweer in Scheemda. Volgens omstanders is er een baby/ kind in de ambulance onderzocht.

- advertentie -

De trauma-arts heeft bijstand verleend aan het ambulancepersoneel. De oorzaak en de ernst van de situatie is niet bekend. De heli is geland in een maisland aan de Oosterstraat.

Nadat de piloot van de traumahelikopter een plekje had gezocht om te landen, wist de trauma-arts zich snel te kunnen ontfermen over het slachtoffer. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van de verwondingen is niks bekend.

Foto’s: Dennis Postma & JB/ OldambtNu.nl

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button