AlgemeenKort nieuwsOp stapSport

34e Blijhamloop op donderdag 21 juni

- advertentie -

Winschoten – Op donderdag 21 juni a.s. organiseert de AV Aquilo uit Winschoten in samenwerking met de voetbalvereniging ASVB voor de 34e keer de Blijhamloop.

- advertentie -

De loop bestaat uit een wedstrijd over 10 kilometer. Er is een leuk en afwisselend (geheel verhard) parcours uitgezet dat bestaat uit 3 ronden van 3,3 kilometer door Blijham, waar de feestweek wordt gehouden. Nieuw dit jaar is dat iedereen die de 10 kilometer loopt meedoet om de prijzen. Er is dus geen onderscheid tussen de wedstrijdlopers en recreanten.

Het is ook mogelijk om 1 of 2 ronden af te leggen als recreatieve trimloop. Dit komt neer op afstanden van 3,3 en 6,6 kilometer. Dit is een prima optie voor de beginnende hardloper, zoals de deelnemers van de opstapcursus van Aquilo, die afgelopen weekend net is afgelopen.

Het vorig jaar vernieuwde parcours is ook dit jaar weer in gebruik. De start en finish is op de Raadhuisstraat, nabij de accommodatie van ASVB in Blijham. Het startschot klinkt voor zowel de wedstrijd als de trimlopen om 19.30 uur.

Inschrijven kan vanaf 18.00 uur in de kantine van ASVB. Hier is ook kleed- en douchegelegenheid aanwezig.

Deelname kost voor leden van de Atletiekunie 5 euro en niet-leden betalen 6 euro. De jeugd t/m 15 jaar betaalt 4 euro. Hiervoor kan alleen worden meegedaan aan de trimlopen.

Tevens wordt voorafgaand aan de start, vanaf 18.30 uur een sponsorloop gehouden voor en door de jeugd van diverse sportverenigingen uit Blijham.

Voor meer informatie kan men terecht op internet: www.avaquilo.nl

Foto: Archief/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button