AlgemeenKort nieuwsOp stap

Spetterend einde van het schooljaar Weekendschool Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Spetterend einde van het schooljaar Weekendschool Oldambt met Rabobank Zuid en Oost Groningen, Rotary Winschoten en 11 enthousiaste leerlingen.

- advertentie -

Het was afgelopen zondagmiddag een heus feest in Theater de Tramwerkplaats met gastdocenten, familie, leerjaarbegeleider, vrijwilligers en andere belangstellenden. Wijlen Burgemeester Pieter Smit werd ook nog door de kinderen geëerd: “Hij heeft heel veel voor deze gemeente gedaan en het was een hele leuke gastles met hem”. De leerlingen voerden samen een toneelstuk op, waarin ruime aandacht voor hetgeen ze hadden geleerd.

In september 2018 willen we een nieuwe groep starten, kent u kinderen uit groep 7/8 die mee willen doen? Stuur dan een mail aan weekendschoololdambt@gmail.com of bel met Maud Diemer CMO STAMM tel. 06 460 78222

Foto’s: Weekendschool Oldambt

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button