Algemeen

Het Anker Opent haar deuren voor publiek

- advertentie -

Midwolda – Op zaterdag 30 juni opent “Het Anker” in Midwolda haar deuren voor het publiek tijdens de opendag. Een aantal jaren geleden heeft Het Anker,  toen nog De Kleine Haven haar deuren ook al eens open gezet voor het publiek om een kijkje te nemen hoe het eruit zien aan de binnenkant en wat Het Anker allemaal te bieden heeft.

- advertentie -

Na een grondige verbouwing aan de achterzijde van het pand is er veel veranderd. Daarom willen we de mensen in de gelegenheid stellen om dit ook met eigen ogen te gaan bekijken.

Het Anker is een kleinschalige wooninitiatief  waar liefde en harmonie centraal staat. Bij het Anker wordt gewerkt vanuit Christelijke visie waarbij normen en waarden  hoog in het vaandel staan. Naast de woongroep is er ook de dagbesteding De Oude Gieterij. Hier gaan de bewoners en deelnemers van Het Anker naar toe om te werken. Er wordt niet gekeken naar de onmogelijkheden maar naar de mogelijkheden van de bewoners/medewerkers. Hier wordt verder op ingespeeld zodat ze  vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Tijdens de open dag laten medewerkers en bewoners u zien hoe ze wonen en hoe er gewerkt wordt. Er worden presentaties vertoont en een  film die gemaakt is door de bewoners/medewerkers zelf . Thema van deze film is een dagje mee met Het Anker.

Ook zullen er verschillende activiteiten zijn op het plein voor Het Anker. Verder is ook de Oude Gieterij open waar men naar hartenlust kan shoppen en genieten van de heerlijke koffie met appeltaart, gemaakt en bediend door onze bewoners/medewerkers. Er zijn op beide locaties verschillende versnaperingen te verkrijgen.

Ook is er een mobiele pizza bakkerij aanwezig.

De open dag is van 10.30 tot 16.00 uur op Zaterdag 30 juni, aan de hoofdweg 127 en hoofdweg 126 te Midwolda

- advertentie - 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button