Algemeen

Rozenstad Gerechtsdeurwaarders breidt uit door de overname van Inter-Europe-Incasso B.V.

- advertentie -

Winschoten – Inter-Europe-Incasso B.V. is een sterke, regionale speler in de markt voor incasso en juridische dienstverlening. Dankzij de brede kennis en kenmerkende persoonlijke aanpak, heeft Inter-Europe-Incasso B.V. vele klanten in diverse segmenten aan het kantoor weten te binden. Rozenstad Gerechtsdeurwaarders, een sterk en compact gerechtsdeurwaarderskantoor met ruim 40 jaar ervaring, werkt reeds twee decennia samen met het kantoor en gezien het passende klantenbestand en de wens van Rozenstad om in de provincies Groningen en Drenthe een sterkere positie op te bouwen, lag een overname in het verschiet.

- advertentie -

Het pand van Inter Europe Incasso in Ter Apel blijft gehandhaafd en de vaste gezichten van Inter Europe Incasso blijven bij Rozenstad en zijn nog altijd het aanspreekpunt voor haar klanten. De locatie wordt verder geoptimaliseerd voor de sterke dienstverlening binnen Rozenstad Gerechtsdeurwaarders.

Rozenstad Gerechtsdeurwaarders en Inter Europe Incasso maken deel uit van Rozenstad. Rozenstad is uw financieel juridisch centrum waarbij u met al uw financiële en juridische vraagstukken terecht kunt. Een kleine greep waarvoor u bij ons terecht kunt is de incasso, huurzaken, handelsrecht, debiteurenbeheer, alimentatie, productaansprakelijkheid en buitenlandse vorderingen. ‘We willen graag een totaaloplossing aanbieden voor onze klanten’, aldus Robert Werkman, mede-eigenaar van Rozenstad. ‘Een ondernemer houdt zich het liefst bezig om ‘zijn/haar winkel’ op orde te hebben in plaats van bezig te zijn met slecht betalende klanten, (arbeids)conflicten of moeilijk leesbare contracten en een particulier met een juridisch vraagstuk wil geen slapeloze nachten hebben. Met Rozenstad haalt u de kwaliteit van een eigen juridische afdeling of persoonlijke advocaat in huis’.

Door de opgebouwde netwerken en expertise mag u van Rozenstad verwachten dat:
– u kunt rekenen op juridisch advies of bijstand
– u kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit van onze dienstverlening
– u direct in contact bent met een jurist
– uw vragen binnen een dag worden beantwoord
-u juridisch advies heeft tegen concurrerende prijzen

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking of heeft u nog een vordering of juridisch vraagstuk, neemt u dan vrijblijvend contact op met een van onze twee vestigingen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button