Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenSport

Open N.K. Beach Soccer passeert magische grens van 100 deelnemers

- advertentie -

Blauwestad – Het hing al een tijdje in de lucht, maar hij is nu eindelijk binnen. De 100e deelnemer aan het Open N.K. Beach Soccer. En het einde lijkt nog niet in zicht. Met nog een paar dagen te gaan tot het sluiten van de inschrijving staat de teller op 101. Een verpulvering van het oude record, 82 deelnemers, is daarmee een feit.

- advertentie -

Deadline
Op 18 juni, klokslag 23.59 uur, sluit de inschrijving. De organisatie maakt daarna de balans op waarna de loting plaats zal vinden. Na het sluiten van de inschrijving worden er wegens organisatorische redenen geen teams meer toegelaten.

Zorgenkndje
Het is echter niet alleen maar hosanna. Voorlopig blijft de klasse MO15 achter als het gaat om deelname. De organisatie is voor deze klasse nog naarstig op zoek naar teams en roept de verscheidene verenigingen met deze categorie meisjes dan ook op om zich op te geven. De overige klasses zijn allemaal zeer goed gevuld, maar ook daar is nog ruimte voor meer teams.

Scholen
Het kampioenschap start op 29 juni met een competitie voor scholen. Maar liefst 33 teams van verschillende scholen gaan vanaf 09.00 uur de strijd met elkaar aan. Het scholenkampioenschap is een nieuw onderdeel, welke de komende jaren zeer waarschijnlijk verder uitgebreid gaat worden door de organisatie.

W.K. voetbal
Tijdens het kampioenschap worden er ook wedstrijden van het W.K. voetbal afgewerkt. Deze wedstrijden zijn op een groot scherm op het evenemententerrein te volgen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button