Algemeen

Vrouw uit Finsterwolde botst op Duitse surveillanceauto

- advertentie -

Leer – Vorige week woensdag is een 33-jarige automobiliste uit Finsterwolde achterop een Duitse surveillanceauto gebotst. De agenten begeleidden de vrouw vanaf de A31 bij de afslag Leer Noord naar een parkeerplaats. De vrouw had kort daarvoor een verkeersovertreding begaan.

- advertentie -

Op de afrit moest de 54 jarige bestuurder van de surveillanceauto plotseling hard remmen. De vrouw, die achter de politieauto reed, had dit te laat door en reed met haar VW bus frontaal achterop de surveillanceauto.

De beide agenten raakten hierbij gewond. Ze werden met ambulances naar een ziekenhuis gebracht. De schade aan beide auto’s bedraagt meerdere duizenden euro’s.

Foto: Dennis Postma/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button