Algemeen

De dagen na de SamenLoop voor Hoop Oldambt

- advertentie -

Blauwestad – Eind 2016 kwam een kerngroep van vrijwilligers voor het eerst bijeen voor de SamenLoop voor Hoop Oldambt. De tijd is omgevlogen.. na vele uurtjes overleg, voorbereiding en plezier was het op 2 en 3 juni dan eindelijk zover! En ook dat was in een grote zucht voorbij… de dagen na de SamenLoop: ‘we bevinden ons nog steeds op een paarse wolk!’

- advertentie -

Samen
Vanaf het moment dat we de datum bekend maakten en de eerste teams zich inschreven was er sprake van ‘samen’! Er kwam zoveel energie vrij, zoveel creativiteit en dat hield aan tot aan het einde van de SamenLoop. We kijken terug op een succesvolle SamenLoop. Emotionele momenten, momenten om stil te staan, momenten om te herinneren, momenten om dankbaar te zijn, momenten om te realiseren wat “gezond” en “leven” eigenlijk betekenen. Maar ook…samen zijn we sterk, samen lukt het, samen verder, gewoon SAMEN.

Een groot dank je wel en applaus!
De organisatie van Samenloop voor Hoop Oldambt zegt dan ook dank je wel aan alle vrijwilligers, die onmisbaar zijn voor het laten slagen van een evenement. De eigen crew, het KWF en de Stichting het Hamelhuys. Een dank je wel aan alle deelnemende teams voor het meedoen, jullie inzet, de acties en het er zijn geweest! Een dank je wel voor de ambassadeurs, voor het gezicht wat zij aan het evenement hebben gegeven. Een dank je wel voor de sponsors en subsidieverstrekkers, voor de geleverde zaken in natura, voor het bedrag € 92.600 en voor het meedenken en meewerken. Een dank voor de ondersteuners van de eregasten, de techniek en de foodstraat. Een dank aan alle media die aandacht aan onze SamenLoop hebben gegeven. En groot applaus voor de artiesten en dichters. En een dank je wel voor de bezoekers van de SamenLoop voor Hoop Oldambt, voor de mensen die ons een warm hart hebben toegedragen en een dank je wel voor die we (vast) vergeten zijn.

Ervaring
Wat een reis, ervaring, ontmoeting, ontdekking, kennismaking, verbinding én samenwerking! Natuurlijk kunnen dingen altijd beter. Als er ooit een tweede editie SamenLoop voor Hoop Oldambt komt: we hebben geleerd! Maar eerst gaan we nog even genieten van de paarse wolk en van de zomer!

Heel veel liefs en gezondheid van de organisatie van de SamenLoop voor Hoop Oldambt.

Foto’s: Jos Hensens Fotografie

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button