Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Politie: ‘niet geboend, dus een bon’

- advertentie -

Winschoten – De jonge automobilist die vorige week in Winschoten de keuze kreeg tussen een bon of het door hem besmeurde wegdek te boenen moet alsnog betalen. De jongeman die met zijn auto dikke bandenstrepen trok, zogenoemde Donuts, hield zich niet aan de afspraak de sporen schoon te maken. Hij krijgt nu een verbaal voor baldadigheid.

- advertentie -

Lees ook: Politie: ‘Boenen of een bon’  

De bestuurder werd door een motoragent betrapt toen hij al slippend op een industrieterrein tientallen meters aan vette strepen op het wegdek ‘brandde’. Een politieagent wilde hem niet gelijk op de bon slingeren en stemde in met de afspraak dat de automobilist de stenen zou (laten) schoonmaken. Mocht hij zich niet aan de deal houden, zou de jongeman alsnog een bekeuring krijgen.

Toen de agent deze week een kijkje nam zaten de strepen nog overal (zie foto). De jongen verklaarde dat hij er na drie stenen de brui aan had gegeven. De bekeuring die hij nu krijgt bedraagt 230 euro.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button