AlgemeenOp stap

Dit weekend: WaterWeekend Blauwestad

- advertentie -

Blauwestad –  Het Oldambtmeer biedt vele mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Op zaterdag 16 juni en zondag 17 juni zijn er op en rondom dit prachtige meer talloze activiteiten te zien, doen en beleven. Het WaterWeekend Blauwestad is dé perfecte invulling van het weekend voor jong en oud, ook als je zelf geen waterbenen hebt! Zeilclinics, aquajump, een botenmarkt, rondvaarten, een braderie en nog veel meer. Je hoeft je absoluut niet te vervelen! Zaterdag in de havens van het Havenkwartier en Reiderhaven, zondag in de havens van Midwolda en Reiderhaven.

- advertentie -

HAVENKWARTIER BLAUWESTAD
Op zaterdag 16 juni van 11.00 – 17.00 uur worden in Havenkwartier Blauwestad zeilclinics voor volwassenen en voor kinderen vanaf 8 jaar gegeven. Kinderen kunnen zich volop uitleven op de springkussens en waterballen of waarom niet een keer Stand-up Paddle Boarding proberen? Ieder uur kun je mee met de rondvaartboot van Welvoart en is het Projectbureau Blauwestad geopend, evenals de modelwoningen in Het Havenkwartier en Het Park. Eten en drinken kan bij restaurant Azzurro of koffie met wat lekkers bij strand Zuid.

SHOWROOM PROJECTBUREAU ZATERDAG GEOPEND
De Showroom van Projectbureau Blauwestad is zaterdag omgedoopt tot Beachclub Blauwestad. Hier kunt u van 11:00 tot 17:00 uur terecht met al uw vragen over kavels en woningen in Blauwestad onder het genot van een verkoelend drankje.

JACHTHAVEN MIDWOLDA
Sportieve watersporters kunnen op zondag terecht in de Jachthaven in Midwolda. Van 10.00 – 17.00 uur zijn er zeilclinics en windsurfclinics voor volwassenen en kinderen. Ook kun je meedoen aan Stand-Up Paddle Boarding, Aquajump en waterballen. Op het haventerrein wordt een braderie georganiseerd.

REIDERHAVEN BEERTA
In Reiderhaven kun je zowel op zaterdag als op zondag van 11.00 – 17.00 uur genieten van allerlei activiteiten. Beide dagen is er een botenshow. Je kunt er terecht voor nieuwe en gebruikte boten. Pedro Boat, Watersport Reinders, A28 Watersport en Watersport Vertrouwen zijn aanwezig met boten van allerlei formaat: motorjachten, motorboten, sloepen, etc. Daarnaast vindt er een vliegerfestijn plaats met enorm grote en bijzondere vliegers. Op het water varen radiografisch bestuurbare bootjes van Vaargroep Noorderlicht.

MUSEUM STOOMGEMAAL WINSCHOTEN
Het museum Stoomgemaal in Winschoten staat speciaal dit weekend onder stoom. Er is ook een tentoonstelling van schilderijen van cursisten van beeldend kunstenares Joke Meeuse met het thema water. Stichting Oud Brandweermateriaal Winschoten verzorgt demonstraties.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button