AlgemeenSport

11e Jeugdkamp VV Bato wederom succesvol

- advertentie -

Winschoten – Voor de 11e keer werd het jeugdkamp bij VV Bato georganiseerd. Organisator Jan Hendrik van der Veen is uitermate content over het verloop van deze editie. De leden tot en met 13 jaar van de Winschoter voetbalvereniging, konden zich opgeven om deel te nemen aan het beroemde jeugdkamp, dat jaarlijks aan het einde van het voetbalseizoen word georganiseerd.

- advertentie -

Er kwamen bijna zeventig aanmeldingen binnen. Gezien de groeiende jeugd bij de VV Bato een behoorlijk aantal. Naast de vele activiteiten zoals een vossenspel, jagerspel, penalty schieten en voetbaltoernooi was er afgelopen zaterdag ook nog onverwachts hoog bezoek. Pegeltje, de mascotte van speeltuin vereniging St. Vitusholt uit Winschoten kwam het sportpark op rijden met de beroemde oude brandweer auto ‘Ome Dirk’.

Nadat er vele handjes waren geschut en foto’s waren gemaakt ging Pegeltje er weer vandoor en vervolgden de kinderen hun activiteiten. Voorzitter van VV Bato, Pascal Spijker is uitermate trots op de organisatie, maar ook op alle betrokkenen en vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen aan de elfde editie van jeugdkamp VV Bato 2018.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button