AlgemeenSport

Vrijwilligers gezocht voor 8 september 2018

- advertentie -

Winschoten – Voor het organiseren van de RUN is er een groot aantal vrijwilligers nodig. De organisatie heeft al een aardig bestand, maar kan altijd extra mensen gebruiken. Zo zijn we hard op zoek naar verkeersregelaars. Maar ook andere ‘handjes’ zijn nog nodig.

- advertentie -

Hierom staat de RUN organisatie zaterdag 23 juni aanstaande op de beurs voor vrijwilligersorganisaties in Winschoten, in de sporthal aan de Stikkerlaan. Het is een gezamenlijke beurs voor vrijwilligers en bezoekers uit de gemeente Oldambt en Landkreis Leer (Duitsland).

De beurs is van 11.00-16.00u en we hopen veel enthousiaste mensen te mogen ontvangen in onze stand. Daar kunt u meer horen over vrijwilliger zijn tijdens de RUN.

Lees ook: Vrijwilligersbeurs voor netwerken en kennismaken

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button