AlgemeenIncidenten

Zaterdag open dag bij brandweer Winschoten; op foto voor goed doel

- advertentie -

Winschoten – De brandweer van Winschoten houdt aanstaande 23 juni van 10:00 uur tot 16:00 uur een open dag bij de Winschoter kazerne aan de Molenweg. 

- advertentie -

Er komen meerdere instanties, zoals de politie, ambulance, Koninklijke Marechaussee en de brandweer natuurlijk zelf. Ook gaat de kort geleden opgerichte jeugdbrandweer zich presenteren. Daarbij zijn er diverse demonstraties te bekijken, kortom een dag voor jong en oud!

Spectaculaire demonstraties
Op deze dag komt de brandweer zelf ook meerdere malen in actie. Tijdens demonstraties laat de brandweer in Winschoten zien wat ze in huis heeft. Zo is er onder andere te zien wat er gebeurt bij een vlam in de pan en hoe je iemand uit een kapotte auto bevrijdt.

Op foto voor goed doel
Tijdens de open dag kunnen bezoekers voor een kleine bijdrage (2 euro) als brandweerman of –vrouw op de foto bij de stand van OldambtNu.nl, je krijgt de foto afgedrukt mee naar huis. De opbrengst wordt aan het einde van de dag gedoneerd aan het Brandwondencentrum.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button