AlgemeenOp stap

€1100,- voor Nederlandse Brandwonden Stichting

- advertentie -

Winschoten –  Afgelopen zaterdag heeft de brandweer van Winschoten een open dag gehouden, Het was een dag van komen en gaan van publiek. “Een succesvolle open dag!”, aldus één van de vele aanwezige brandweerlieden , die de hele dag druk zijn geweest met de organisatie van de dag. Zeker 4000 belangstellenden brachten een bezoek aan de brandweerkazerne.

- advertentie -

De dag was onder andere bedoelt om geld op te brengen voor de Nederlandse Brandwonden Stichting en (mede)burgers een kijkje te geven achter de schermen.

De brandweer heeft een actie gehouden voor de Nederlandse Brandwonden Stichting. Je kon bij de stand van OldambtNu.nl op de foto als brandweerman/vrouw bij de tankautospuit voor een bedrag van twee euro.

In totaal is door de foto actie een bedrag van €202 euro opgehaald. Dit bedrag is verdubbeld door Amubulancezorg Groningen verdubbeld.

Het totale bedrag wat afgelopen zaterdag is opgehaald door OldambtNu.nl en de bijdrage van de brandweer vrijwilligers is €1100 euro voor de Nederlandse Brandwonden Stichting.

Foto’s:J. Bos, D. Postma & Q. Stoetman/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button