AlgemeenIncidentenKort nieuws

Nederlander betrapt met drugs in Duitsland

- advertentie -

Leer (D) – Gisteren rond middernacht controleerde de politie op de A31, ter hoogte van afslag Leer West een Ford Ka met daarin vier vrouwen tussen de 19 en 24 jaar. De vrouwen zijn afkomstig uit Nederland, Leer en Moomerland. Het viel de politieagenten op dat de auto van binnen naar verdovende middelen rook.

- advertentie -

Een 21-jarige vrouw uit Leer en een 25-jarige vrouw uit Nederland overhandigden de politie een hoeveelheid marihuana. Zij kregen een proces-verbaal wegen het in bezit hebben, in welk geval het smokkelen van verdovende middelen.

De 19-jarige vrouw uit Moormerland was de bestuurster van de personenauto. Na een bloedproef bleek dat zij onder invloed van drugs verkeerde. Zij moest de auto laten staan en kan binnenkort net als de andere vrouwen een boete op de mat verwachten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button