AlgemeenCultuurOp stap

Onthulling grenszuil Reiderwolde

- advertentie -

Reiderwolde – Vrijdag vond de onthulling van de grenszuil bij Reiderwolde plaats. Dit gebeurde onder het toeziend oog van Laura Broekhuizen namens gemeente Oldambt en René Perton namens Blauwestad.

- advertentie -

De ontwerper van het grensobject (en van de in 2011 gerealiseerde uitkijktoren en amfitheater) is Ronald Raaijmakers/Bureau Het Wilde Oosten. De organisatie was in handen van Stichting Recreatie Reiderwolde. Deze stichting is ontstaan als uitvloeisel van de samenwerking tussen de partijen die betrokken waren bij de ontwikkeling van het gebied, de eigenaren/beheerders, Dorpsbelangen Beerta en Culturele Raad.

Foto’s: Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button