AlgemeenIncidenten

Getuigen gezocht: Verkeersregelaar ernstig bedreigd met bijl

- advertentie -

Winschoten – ‘Kun je ons helpen met het oplossen van een ernstige bedreiging van een verkeersregelaar op maandag 11 juni op de T-splitsing van de Wilhelminasingel in Winschoten met de Burgemeester Schönfeldsingel en de Beertsterweg. Dit speelde zich af tussen negen uur en half tien ‘s avonds.’ Dat meldt de politie op Facebook.

- advertentie -

De regelaar leidde het verkeer in goede banen in verband met wegwerkzaamheden. Een automobilist negeerde een stopteken en haalde een bijl uit zijn auto waarmee hij de man bedreigde. Hij reed daarna weg.

Wij zijn met name op zoek naar inzittenden van een blauw gekleurde auto die in eerste instantie voor de wagen van de tot nu toe onbekende stond. In die auto zaten twee jongere mensen. Hoewel de auto mogelijk was voorzien van Duitse kentekenplaten, spraken de inzittenden Nederlands.‘ Aldus de politie.

Uiteraard komt de politie ook graag in contact met anderen die de bedreiging hebben gezien of de politie op een andere manier kan hepen. Zij zijn te bereiken via 0900-8844 (politiebureau Winschoten).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button