AlgemeenGemeenteIncidenten

Onbekende(n) stelen putdeksels in de gemeente

- advertentie -

Oldambt – In de afgelopen nachten zijn er putdeksels gestolen in onze gemeente. Kijk goed uit waar je loopt, fietst of rijdt, want het is erg gevaarlijk als een putdeksel mist. Ook als er een houten plaat op de put ligt!

- advertentie -

Er missen putdeksels in onder andere Drieborg en in Bad Nieuweschans. In sommige gevallen is er een houten plaat teruggelegd op de plek van het deksel. We hebben al aangifte gedaan bij de politie. Verder plaatsen we zo snel als mogelijk weer putdeksels terug op putten waar ze ontbreken.

Mis je ergens een putdeksel? Meld dit dan aan ons! Het liefst via (0597) 48 20 00.

Heb je in de afgelopen nachten iets gezien dat te maken zou kunnen hebben met de ontbrekende deksels? Bel dan de politie via 0900 88 44.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button