Algemeen

Liveblog: Verhuizing ziekenhuis in volle gang (gesloten)

- advertentie -

Winschoten/Scheemda – De verhuizing van het Ommelander Ziekenhuis Groningen van Winschoten naar Scheemda was zaterdagochtend in volle gang. In dit liveblog hielden wij u vandaag op de hoogte van de verhuizing.

- advertentie -

12:25 uur: De laatste vrachtwagen is inmiddels onderweg en daarmee zit de verhuizing er bijna op. Hiermee komen we aan het einde van dit liveblog. Bedankt voor het volgen!

 

- advertentie -

12:00 uur: Na al het harde werken is het nu even tijd voor de lunch.

- advertentie - 


11:15 uur: 


10:45 uur:

 


10:15 uur: De patiënten worden ondertussen naar de ruime nieuwe kamers gebracht.


10:00 uur: Pers en patiënten zijn inmiddels aangekomen bij het ziekenhuis in Scheemda.

 


09:35: uur: Alle spullen worden ingepakt en klaargemaakt voor vervoer.


09:20 uur: De verhuizing vindt plaats onder grote media-aandacht. De pers gaat straks ook in één van de vrachtwagens mee naar de nieuwe locatie.


09:15 uur: Zo zien de vrachtwagens waarmee de patiënten worden vervoerd eruit. In de vrachtwagen zijn schermen aanwezig, zodat de patiënten kunnen zien waar men rijdt.


09:00 uur: De route die de verhuiswagens afleggen loopt vanaf het Lucas-ziekenhuis via de Kloosterbrug en de Oude Rijksweg naar de nieuwe locatie. Patiënten die intensieve zorg nodig hebben worden niet met de verhuiswagens vervoerd, maar in ambulances.


08:50 uur: De eerste patiënt is aangekomen in het nieuwe ziekenhuis!


08.00 uur: De verhuizing is begonnen! 52 patiënten zullen vandaag van Winschoten naar Scheemda vervoerd worden. Dit gebeurt in speciaal ingerichte verhuiswagens. De verhuiswagens worden begeleid door gemotoriseerde verkeersregelaars.

Foto’s: Dennis Postma/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button