Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Jan Klooster 25 jaar in dienst bij brandweer Finsterwolde

- advertentie -

Finsterwolde/Beerta – Op 1 juli 2018 is Jan Klooster 25 jaar in dienst bij brandweer Finsterwolde. Hier kon natuurlijk niet zomaar aan voorbij worden gegaan. Brandweer Finsterwolde organiseert altijd een leuke verrassing met een knipoog, als een collega een jubileum heeft bij de brandweer en zo ook deze keer.

- advertentie -

Zijn collega’s hebben Jan zondag in de avond ‘opgehaald’ bij zijn huis.

Nadat Jan was gehuld in een eenden pak (omdat hij ook een fanatiek OVRT lid is), werd hij in de boot rondgereden door zijn woonplaats Beerta. Hierna werd de boot te water gelaten en moest hij vermomd als ‘brandweer’ eend in een rubberboot liggen en werd hij rondgevaren achter de brandweerboot aan met bijpassende muziek.

De vrouwtjes eenden zwommen verliefd achter hem aan, er werd namelijk door collega’s volop op een lokfluit geblazen…

Na deze verrassing heeft de ploegchef een toespraak gehouden en namens de ploeg nog een cadeau aan de jubilaris en bloemen voor zijn vrouw uitgereikt. Hierna werd er geproost op het jubileum en gezellig nagepraat met een hapje en een drankje.

Foto’s: OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button