AlgemeenIncidenten

Brandweer Winschoten aanwezig bij grote brand in Oude Pekela

- advertentie -

Oude Pekela – De brandweer van Winschoten is maandagavond ter plaatse geweest bij een brand bij Solidus Solutions Board aan de Industrieweg-West in Oude Pekela. De woordvoering van de brandweer sprak over een ‘grote brand’ en heeft vrijwel direct groots opgeschaald.

- advertentie -

Volgens de brandweer is de brand na een explosie in een kelder van een van de bedrijfshallen ontstaan.

Door de snelle inzet van de brandweer is de situatie in Oude Pekela onder controle. We hebben zojuist het sein “brandmeester” gegeven. We gaan de kelder ventileren en controleren.’ Aldus de brandweer rond 19:20 uur.

Er raakte niemand gewond.

Foto’s: Dennis Postma & Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button