Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeente

Oldambt vraagt inwoners om advies bij zoektocht nieuwe burgemeester

- advertentie -

Oldambt – Gemeente Oldambt gaat op zoek naar een nieuwe burgemeester. Dat is geen gemakkelijke taak, want de in april overleden burgemeester Pieter Smit laat warme herinneringen na.

- advertentie -

Locoburgemeester Laura Broekhuizen loodste Oldambt door de moeilijke periode na het overlijden van Pieter. En sinds vorige week is Rika Pot de waarnemend burgemeester van Oldambt. Zij blijft ongeveer een half jaar en in die periode zoeken we met grote zorgvuldigheid naar dé nieuwe burgemeester.

Wat verwacht u van de nieuwe burgemeester?
De gemeente vindt het belangrijk om te horen welke wensen u heeft voor de nieuwe burgemeester. Daarom vragen zij alle Oldambtsters om hun mening te geven. Dit kan via een speciale enquête die vanaf vandaag open staat:

-> Direct naar de vragenlijst <-

Reageren kan tot en met 9 juli
Bent u inwoner van Oldambt? Dan nodigen zij u uit om ons uiterlijk op 9 juli te laten weten wat u zoekt in een nieuwe burgemeester. Dit kan via de online vragenlijst. Vindt u het lastig om de vragenlijst digitaal in te vullen? Dan kunt u bij de receptie van het gemeentehuis in Winschoten een vragenlijst invullen. U kunt de vragenlijst ook op papier aanvragen via ons telefoonnummer (0597) 48 20 00.

Wat doen we met uw mening
In de vacaturetekst wordt een apart hoofdstuk opgenomen met wat u als inwoner belangrijk vindt. Het heeft daarom zeker zin om uw mening te geven!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button