AlgemeenOp stapSport

Dit weekend beachvolleybal in hartje Winschoten

- advertentie -

Winschoten – 80 deelnemende teams, een heerlijk weertje voorspeld en de terrasjes op het Marktplein allemaal geopend. Het beachvolleybaltoernooi op het Marktplein van komend weekend moet haast wel een succes worden!

- advertentie -

Volleybalverenging Abiant/Set Uppers organiseert voor het eerst een beachtoernooi in Winschoten en met een opgave van 80 teams kan al gesproken worden van een succes. SOCW, enkele bedrijven uit Winschoten en de horeca op het Marktplein hebben allen een financieel steentje bijgedragen om het toernooi mede mogelijk te maken.

Abiant/Set Uppers nodigt iedereen uit om zaterdag en zondag naar het Marktplein te komen om te genieten van een vrije dag, een heerlijk glaasje of hapje op een terras en bovenal van het beachvolleyballen.

Programma zaterdag 7 juli:

12:30-15:00 Jeugdvolleybal 4 tegen 4

15:00-21:00 competitie  2 tegen 2

  • Heren vanaf 1ste klasse
  • Heren t/m 2e klasse
  • Dames vanaf 1ste klasse
  • Dames t/m/ 2e klasseProgramma zondag 8 juli:

    12:00-17:00 recreatief volleybal 4 tegen 4

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button