AlgemeenSport

Braziliaanse oud-profvoetballer gaat spelen voor WVV

- advertentie -

Winschoten – Oud-profvoetballer Alair Cruz Vicente speelt komend seizoen bij WVV. De Braziliaan heeft veel ervaring in het betaalde voetbal en speelde in zijn carrière o.a. voor BV Veendam, AGOVV Apeldoorn, Telstar, AZ, FC Volendam en Sparta.

- advertentie -

De 37-jarige Cruz Vicente speelde in totaal 213 wedstrijden in het Nederlandse betaalde voetbal en daarin scoorde hij acht keer. Cruz Vicente wordt bij de Winschoters opnieuw ploeggenoot van Kevin Wiegman, waarmee hij ook speelde bij BV Veendam.

Cruz Vicente kwam dinsdagmiddag aan op Schiphol en is erg gemotiveerd om voor WVV te spelen. Dit blijkt wel uit het feit dat hij dinsdagavond, ondanks zijn jetlag, mee deed op de training van WVV. Komende zaterdag speelt WVV de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De tegenstander in Winschoten is vv d’Olde Veste ’54 uit Steenwijk en de wedstrijd begint om 17.00.

Foto’s: Rob Pannekoek

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button