Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenCultuurOp stap

Rozenfestival Winschoten groot succes

- advertentie -

Winschoten – Het Rozenfestival in Winschoten was ook dit jaar weer een groot succes. Mede dankzij het goede weer wisten duizenden mensen afgelopen weekend het Rosarium te vinden. De organisatie schat dan ook dat het bezoekersaantal van vorig jaar is overtroffen, toen er tussen de acht- en tienduizend bezoekers waren.

- advertentie -

Het hele weekend kon men genieten van muziek, kraampjes en vooral rozen. Ook voor kinderen was er genoeg te doen op het speciale kinderplein. Op het foodplein konden bezoekers proeven van heerlijke lekkernijen. Daarnaast was er ook nog het cultuurpodium, waar gedichten werden voorgedragen door verschillende dichters. Dit gebeurde tijdens de pauzes op het muziekpodium. Hierdoor was er elk moment iets te beleven tijden het festival.

Het evenement, dat zaterdag werd geopend door wethouder Laura Broekhuizen, was dit jaar anders van opzet dan andere jaren. Vanwege het 50-jarig jubileum van het Rosarium was besloten om het festival te verspreiden over twee dagen, zodat bezoekers een echt festivalgevoel zouden krijgen. Gezien de hoge bezoekersaantallen en het enthousiasme bij het publiek is de organisatie in haar opzet geslaagd.

Foto’s: Marcel Lameijer

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button