Algemeen

SLO organiseert zomerexcursie

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Op zaterdag 21 juli organiseert Stichting Landschap Oldambt voor haar donateurs en andere geïnteresseerden een zomerexcursie. Deelnemers maken kennis met een specifiek stukje Oldambt, waarbij o.a. een van de meest beeldbepalende boerderijen uit de omgeving wordt bezocht.

- advertentie -

De excursie begint om 11:00 met de ontvangst in de Oude Remise en eindigt om 16:00 met een borrel eveneens in de Oude Remise. Mensen die willen deelnemen aan de excursie kunnen zich opgeven via info@landschapoldambt.nl. Aan niet-donateurs wordt een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd.

Stichting Landschap Oldambt

Nederland kent van oudsher een boeiende verscheidenheid aan gebiedseigen architectuur, stedenbouw en landschappen. Die verscheidenheid staat echter onder grote druk. De Stichting Landschap Oldambt zet zich in voor het behoud, herstel en de ontwikkeling van het cultuurlandschap van het Oldambt.

SLO richt zich daarbij vooral op het gebied van de voormalige Dollardboezem met het open polderland en de omringende lintbebouwing. Bij nieuwe ontwikkelingen pleit de Stichting voor zorgvuldige inpassing in het open landschap.

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button