Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Eten, muziek en gezelligheid bij zomeravond BBQ Gasterij Smits

- advertentie -

Midwolda – Afgelopen zaterdag 7 juli was de 1e editie van de zomeravond BBQ met Alloway bij Gasterij Smits. In deze zomerperiode worden er dit jaar bij Gasterij Smits een tweetal avonden georganiseerd waar de nadruk op de combinatie muziek en eten en drinken ligt. Op zaterdag 22 september volgt nog een Groninger Avond met een optreden van Erwin de Vries i.c.m. een Groninger driegangendiner.

- advertentie -

Een avond waarbij de nadruk lag op een hapje van de BBQ , drankje bij één van de twee bars en muziek van Alloway.  Op de dag zelf kon het bordje uitverkocht worden opgehangen, dit betekende dat er in totaal 200 kaartjes verkocht waren. Dit was boven verwachting, dit aangezien het bij een 1e editie altijd afwachten is wat er verwacht mag worden qua bezoekersaantallen.

De zaal opende om 19.00 uur en vanaf 20.00 uur konden de gasten gedurende de avond drie gerechten van de BBQ halen. Ook Alloway begon rond 20.00 uur te spelen en maakte er een prachtige en gezellige muzikale avond van waarop ook veel werd gedanst. De BBQ op het terras aansluitend bij de zaal waar Alloway speelde vulde zich al snel en hier vonden de kipdijspiezen, varkenshazen en broodjes hamburger gretig aftrek. Ook bij de cocktailbar waar een ieder heerlijke cocktails kon verkrijgen was het druk, vooral de mojito werd veel geconsumeerd.

De sfeer tijdens de hele avond was erg gemoedelijk en dit maakte ook dat de heren van Alloway nog een aantal nummers extra zongen en dat ook na het optreden van Alloway er nog een tijdje gedanst kon worden op de muziek die uit de speakers klonk. Rond 01.00 uur was de zaal compleet leeg. Er kon teruggekeken worden op een avond vol gezelligheid die zeker voor herhaling vatbaar is

Foto’s: Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button