Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Politie: ‘Nacht van Winschoten rustig verlopen’

- advertentie -

Winschoten – Volgens politie Oldambt is de vrijdagnacht van het Zomerfestival Winschoten oftewel de ‘Nacht van Winschoten’ rustig verlopen. Er hebben zich geen grote voorvallen voorgedaan.

- advertentie -

‘Wat betreft het politieoptreden is het erg beperkt gebleven.’ Dat zegt Robert van Heuvelen, verantwoordelijke voor de politie-inzet, tegen OldambtNu.nl ‘We hebben mensen op voorhand aangesproken op hun gedrag. Wij hebben na sluiting van het evenement een 23-jarige man aangehouden uit Oude Pekela, dit gebeurde rond 06:00 uur. Hij is aangehouden inzake mishandeling en diefstal daarbij had hij een grote hoeveelheid drugs bij zich.

(Lees verder onder de foto) Foto: OldambtNu.nl

Cameratoezicht
De politie heeft de nacht beleefd als een rustige en een gezellige nacht.  Vier camera’s zijn opgehangen en werden live bekeken op het politiebureau. Van Heuvelen: ‘Mede dankzij cameratoezicht hebben we een enkele keer op tijd een ruzie weten te sussen.’

‘In de loop van de week zal moeten blijken of de nacht inderdaad rustig is verlopen, het kan zijn dat er nog mensen aangifte komen doen.’ Eindigt van Heuvelen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button