AlgemeenIncidenten

Opnieuw groot korenveld in brand in Wedde

- advertentie -

(Regio) Wedde – Maandagmiddag is er opnieuw brand uitgebroken in een graanveld aan de Moldenweg in Wedde. De brand brak rond 15:00 uur uit en is snel opgeschaald naar grote brand. De brandweer is met verschillende eenheden ter plaatse om de brand te bestrijden.

- advertentie -

De N368 (Winschoterweg) is afgesloten voor het verkeer.

Lees ook: UPDATE: Zeer grote brand in Wedde onder controle

Twee weken geleden brak er op dezelfde plaats ook brand uit in een graanveld. Toen moest een deel van de Camping Weddebergen worden ontruimd omdat het vuur dreigde over te slaan. Of daar op dit moment ook sprake van is, is nog niet duidelijk.

De brand is inmiddels onder controle, de camping heeft nauwelijks overlast gehad van de rook. Ook zijn de eerste brandweervoertuigen inmiddels terug naar de kazerne.

Foto’s: Marijn Buijse/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button