Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Straattheaterfestival Waterbei zoekt vrijwilligers

- advertentie -

Winschoten – Op 31 augustus en 1 september wordt in en rond het centrum van Winschoten het internationale straattheaterfestival Waterbei georganiseerd. Dit festival heeft een aantrekkelijk programma voor een breed publiek. Zo zal Theater Gajes met het klaterende en wonderlijke theaterstuk Odyssee het Marktplein omtoveren in een kolkende ambiance. Waterbei zet Winschoten op de kaart en zoekt mensen die daar met passie aan mee willen werken.

- advertentie -

Waterbei zoekt mensen voor de volgende taken:

Figuranten
Vind je het leuk echt onderdeel te zijn van een artistiek programma? Dat kan bij de voorstelling op vrijdagavond. Je moet dan ‘s middags oefenen op het Marktplein.

Artiesten begeleiders
De organisatie zoekt mensen die op zaterdag de straatartiesten helpen en begeleiden door de straten van Winschoten.

Voorafgaand aan het festival wordt nog een vrijwilligers-voorlichtingsavond georganiseerd. Tijdens het festival regelt Waterbei koffie, thee en broodjes voor de mensen die meedoen. Vrijwilligerswerk bij Waterbei is op zichzelf al een ervaring. Als extra krijgt iedere vrijwilliger een uniek poloshirt! Een leuke herinnering aan het festival!

Opgeven kan via het volgende mailadres: pascalmail@icloud.com

Foto: Waterbei

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button